Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η νοσταλγία για τον Τζάστιν Τίμπερλέϊκ και η….ψυχρολουσία του συζύγου της

Ο σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Σαμ Ασγκάρι κάνει μπάνιο σε πάγο…, λίγο μετά τα νοσταλγικά στιγμιότυπα που κοινοποίησε η τραγουδίστρια από τη ζωή με τον πρώην

αγαπημένο της Τζάστιν Τίμπερλεικ

Ο σύζυγος της Μπρίτνει, Σαμ Ασγκάρι μοιράστηκε ένα βίντεο με τον εαυτό του να κάνει μπάνιο σε πάγο την Τετάρτη, μια μέρα αφότου η ποπ σταρ έγινε πρωτοσέλιδο για τις νύξεις της με την προηγούμενη σχέση της, τον Τζάστιν Τίμπερλέικ

Ο 28χρονος Ασγκάρι μοιράστηκε ένα κλιπ στα stories του στο Instagram, όπου εμφανίζεται να χρησιμοποιεί μια συσκευή που ονομάζεται Ice Barrel και να το γεμίζει με νερό, πάγο και αλάτι, ανακατεύοντάς το με το χέρι του πριν μπει στο βαρέλι.

Η σύζυγος της βραβευμένης με Grammy τραγουδίστριας, η οποία αρνήθηκε ότι είχε «μανιακό επεισόδιο» σε ένα εστιατόριο στο Woodland Hills της Καλιφόρνια το Σαββατοκύριακο, φορούσε μόνο μαύρο σορτς καθώς εγκλιματιζόταν στην παγωμένη θερμοκρασία μέσα στο βαρέλι.

Ο γεννημένος στην Τεχεράνη ηθοποιός και επαγγελματίας γυμναστής στάθηκε αρχικά στη συσκευή για λίγα δευτερόλεπτα πριν καθίσει σε αυτήν και βυθίσει το κεφάλι του κάτω από το νερό. Είπε ότι το μπάνιο στον πάγο, η οποία φαινόταν να πραγματοποιείται μετά από μια έντονη προπόνηση που παρουσίασε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, ήταν «πολύ καταπραϋντική» καθώς βούτηξε φορά. «Ω, σκ***, κάνει κρύο», είπε για την εμπειρία, προσθέτοντας τρία emoji γέλιου στη δημοσίευση.

Η νοσταλγική διάθεση για τον Τίμπερλεικ

Την Τρίτη (17/1), η Σπίαρς ένιωθε ξεκάθαρα νοσταλγική καθώς μπήκε στο Instagram για να δημοσιεύσει μερικές αναδρομικές φωτογραφίες με τον Τζάστιν Τίμπερλέικ, με τον οποίο έβγαινε από τις αρχές του 1999 έως το 2002.

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα slideshow με φωτογραφίες της ίδιας και του πρώην φίλου της σε έναν αγώνα μπάσκετ διασημοτήτων το 2001. Κατά τη διάρκεια της φιλανθρωπικής εκδήλωσης, που έλαβε χώρα στο Thomas & Mack Center στο Λας Βέγκας της Νεβάδα, η σταρ φορούσε μια λευκή αθλητική φανέλα και ένα φαρδύ σορτς.

«Όταν σουτάραμε μαζί… τότε συνέβαιναν θαύματα», έγραψε στη λεζάντα. Ενώ φαινομενικά αναφέρθηκε στην παγκόσμια φήμη της και τη δημοσιότητα, η Σπίαρς ρώτησε γιατί την «έβγαινε εκτός», παρά το γεγονός ότι βγήκε από την «κοιλιά της μαμάς της όπως» όλοι οι άλλοι. «Είμαι ίση με όλους», κατέληξε

Οι τελευταίες αναρτήσεις της έγιναν, μετά απο φήμες οτι είχε «μανιακή κατάρρευση» ενώ ήταν έξω σε ένα εστιατόριο το Σαββατοκύριακο. «Μην πιστεύετε αυτά που διαβάζετε στο διαδίκτυο», έγραψε στο Instagram Story του ο Ασγκάρι.

Η ερμηνεύτρια φέρεται να άρχισε να λέει «ασυναρτησίες» όταν οι θαυμαστές της προσπάθησαν να τραβήξουν φωτογραφίες τηςενώ δειπνούσε με τον Aσγκάρι στο εστιατόριο JOEY στο Woodland Hills την Παρασκευή, πριν εμφανιστεί να βγαίνει, ανέφερε αρχικά το TMZ. Ωστόσο, ο σύζυγός της μίλησε επίσης σε έναν φωτογράφο την Κυριακή και εξήγησε ότι η γυναίκα του ήταν απλώς «απογοητευμένη» που οι θαυμαστές προσπαθούσαν να τους τραβήξουν τη φωτογραφία ενώ έτρωγαν

«Οι άνθρωποι ενθουσιάζονται λίγο πολύ για να δουν τη γυναίκα μου, έτσι όλοι γυρίζουν, κάνουν τη δουλειά τους», εξήγησε. «Αλλά ξέρετε πώς είναι, η φήμη έρχεται με όλα αυτά και πήγα να πάρω το αυτοκίνητο για να φύγω από εκεί, και οι άνθρωποι απλώς νόμιζαν ότι είχα φύγει, αλλά αυτό δεν συνέβη. Άρα αυτό έγινε παιδιά».

Πηγή ...
Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share