Αλμπέρτο Τζακερόνι: Στην εντατική έπειτα από τραυματισμό στο κεφάλι

Ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ιαπωνίας και της Μίλαν, Αλμπέρτο Τζακερόνι, μεταφέρθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας έπειτα από τραυματισμό στο κεφάλι στο

σπίτι του στην Ιταλία, σύμφωνα με την εφημερίδα Gazzetta dello Sport.

Ο Τζακερόνι, ο οποίος ανέλαβε τους «Μπλε Σαμουράι» από το 2010 έως το 2014 και τους οδήγησε στον τίτλο του Κυπέλλου Ασίας το 2011, έπεσε στο σπίτι του στο Τσεζενάτικο και χτύπησε το κεφάλι του στο έδαφος. Οι νοσηλευτές, που έφτασαν αμέσως στο σπίτι του με θέα στην Piazza Ubaldo Comandini, βρήκαν τον Αλμπέρτο Τζακερόνι να κείτεται αναίσθητος στο έδαφος κοντά σε μια εσωτερική σκάλα.

Την ώρα της πτώσης στο σπίτι βρίσκονταν και η σύζυγός του Φράνκα και η Λάρα, σύντροφος του γιου τους, Λούκα. Οι πρώτες βοήθειες παρασχέθηκαν για το βαρύ τραύμα στο κεφάλι που προκλήθηκε από την πτώση, αλλά δεν είναι σαφές εάν η κατάσταση έγινε κρίσιμη από το ίδιο το τραύμα ή εάν το χτύπημα στο κεφάλι ήταν αποτέλεσμα προηγούμενης ασθένειας.

Ο 69χρονος Ιταλός μεταφέρθηκε αμέσως με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Μπουφαλίνι», στην Τσεζένα.

Ο Τζακερόνι οδήγησε τη Μίλαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην πρώτη του περίοδο στην τεχνική ηγεσία (1998-99), ενώ εργάστηκε και σε άλλους μεγάλους συλλόγους της Serie A, όπως η Γιουβέντους, η Λάτσιο και η Ίντερ.

Πηγή ...
Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share