Σεισμός στην Τουρκία: 17χρονος βγήκε ζωντανός μετά απο 94 ώρες – Έπινε τα ούρα του για επιβιώσει

Σεισμός στην Τουρκία: Ένας 17χρονος έφηβος ανασύρθηκε σε μεγάλο βαθμό αλώβητος κάτω από τα ερείπια ενός κτηρίου που κατέρρευσε στην

τουρκική πόλη Γκαζιαντέπ

Ένας έφηβος ανασύρθηκε χωρίς σοβαρά τραύματα κάτω από τα ερείπια ενός κτηρίου που κατέρρευσε στην τουρκική πόλη Γκαζιαντέπ τα ξημερώματα της Παρασκευής, τέσσερις ημέρες μετά τον καταστροφικό σεισμό.

Πριν τα ξημερώματα κοντά στο επίκεντρο του σεισμού, οι διασώστες ανέσυραν τον Αντνάν Μουχάμεντ Κορκούτ από το υπόγειο όπου είχε εγκλωβιστεί από τον σεισμό τη Δευτέρα. Ο 17χρονος χαμογέλασε στο πλήθος φίλων και συγγενών που φώναζαν το ονόμά του, χειροκροτούσαν και έκλαιγαν με δάκρυα χαράς καθώς τον μετέφεραν και τον έβαζαν σε φορείο.

«Δόξα τω Θεώ», είπε, αγκαλιάζοντας τη μητέρα του και άλλους που έσκυψαν για να τον φιλήσουν και να τον αγκαλιάσουν καθώς τον φόρτωναν σε ασθενοφόρο. «Σας ευχαριστώ όλους.» Παγιδευμένος για 94 ώρες, αλλά όχι εξαντλημένος και τραυματισμένος, ο έφηβος είπε ότι είχε αναγκαστεί να πιει τα ούρα του για να σβήσει τη δίψα του.

«Μπόρεσα να επιβιώσω με αυτόν τον τρόπο», είπε. «Έχω έναν γιο σαν κι εσένα», του είπε ένας υπάλληλος διάσωσης, που ονομάστηκε Yasemin, αφού τον αγκάλιασε θερμά. «Σου το ορκίζομαι, δεν έχω κοιμηθεί τέσσερις μέρες. Ορκίζομαι ότι δεν κοιμήθηκα. Προσπαθούσα να σε βγάλω έξω».

Πηγή ...
Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share