Άστον Κούτσερ: Γιατί είναι ακόμη «έξαλλος» με τη Ντέμι Μουρ

Ο Άστον Κούτσερ μίλησε για μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της δημόσιας ζωής του, τον χωρισμό από την πρώην σύζυγό του Ντέμι Μουρ το 2011

Σε μια νέα συνέντευξη που παραχώρησε στο Esquire ο ηθοποιός Άστον Κούτσερ θυμήθηκε πώς «άλλαξε η ζωή του» όταν ξεκίνησε τη σχέση του με τη Ντέμι Μουρ το 2003, εν μέσω μίας πραγματικής φρενίτιδας στις ταμπλόιντ. «Ήμουν είκοσι έξι ετών και είχα την ευθύνη ενός οκτάχρονου, ενός δεκάχρονου και ενός δωδεκάχρονου», είπε, αναφερόμενος στις τρεις κόρες που είχε αποκτήσει η πρώην αγαπημένη του με τον Μπρους Γουίλις.

Ο Κούτσερ και η Μουρ χώρισαν τελικά το 2013, κάτι που ο Κούτσερ είπε ότι τον έκανε να νιώθει σαν «αποτυχημένος». «Τίποτα δεν σε κάνει να νιώθεις αποτυχημένος όπως το διαζύγιο», είπε. «Το διαζύγιο σε κάνει να νιώθεις απόλυτα αποτυχημένος. Απέτυχες στο γάμο».

Μετά από αυτή την πολύκροτη σχέση, ο Kούτσερ συνέχισε να βγαίνει με την ηθοποιό Μίλα Κούνις, με την οποία παντρεύτηκε το 2015 και απέκτησε δύο παιδιά. Ο Κούτσερ είπε στο Esquire ότι είχε αναστατωθεί όταν η κυκλοφορία των απομνημονευμάτων της Μουρ το 2019 προσέλκυσε την προσοχή των ταμπλόιντ. «Ήμουν έξαλλος», είπε. «Επιτέλους έφτασα σε ένα μέρος όπου ο Τύπος είχε πραγματικά ξεχάσει εμένα και τη Μίλα, τη ζωή μου και την οικογένειά μου. Και μετά την επόμενη μέρα, (οι παπαράτσι) έφθασαν στο σχολείο των παιδιών μου».

Ο Κούτσερ μίλησε επίσης για την αποβολή που είχε η Μουρ στη διάρκεια του γάμου τους, ενώ ήταν έξι μηνών έγκυος στο παιδί του. «Το να χάνεις ένα παιδί που πιστεύεις ότι θα αποκτήσεις και τόσο κοντά στο να πιστεύεις ότι θα κάνεις παιδί, είναι πραγματικά πολύ οδυνηρό» είπε. Και πρόσθεσε: «Ο καθένας το αντιμετωπίζει με διαφορετικούς τρόπους. Δεν λέει πώς τα κατάφερε εκείνη τη στιγμή»

Σήμερα ωστόσο ο σταρ έχει πλέον πολλά για τα οποία νιώθει ευγνώμων. Πρωταγωνιστεί σε μια νέα ρομαντική κομεντί με τη Ρις Γουίδερσπουν, «Your Place or Mine», που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα στο Netflix, η οποία σηματοδοτεί την επιστροφή του σχεδόν εννέα χρόνια από τον τελευταίο του πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινία.

Επίσης πρόσφατα εμφανίστηκε στο πρώτο επεισόδιο της επανεκκίνησης του Netflix «That ’90s Show», στο οποίο υποδύεται ξανά τον Kέλσo, τον ρόλο που τον έβαλε για πρώτη φορά στον χάρτη στο «That ’70s Show», το οποίο προβλήθηκε στο Fox από το 1998-2006. 

Πηγή ...
Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share