Με αυτή την ποινή κινδυνεύει ο Αλέξης Γεωργούλης αν βρεθεί ένοχος για βιασμό

Την καθυστέρηση των Αρχών του Βελγίου σχολίασε και ο αστυνομικός συντάκτης στο Βήμα και στα ΝΕΑ, Βασίλης Λαμπρόπουλος, εξηγώντας ότι

πράγματι μεσολάβησε πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και ότι η νομική πλευρά του θύματος το αποδίδει στον κορονοϊό και τα προβλήματα που δημιούργησε.

Η ενδεχόμενη ποινή αν ο Αλέξης Γεωργούλης κριθεί ένοχος για βιασμό

Αναφερόμενος στις ποινές, ο δικηγόρος, Νίκος Κορογιαννάκης, τόνισε πως αυτές για τον βιασμό αγγίζουν τα 10 χρόνια και εκτίονται.

«Τον κατήγγειλα για βιασμό και σωματική βία» – Η πρώτη τοποθέτηση της Ελένης Χρονοπούλου

Η Ελένη Χρονοπούλου η δικηγόρος με ενεργή πολιτική δράση ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη για παρενόχληση και κακοποίηση τοποθετείται ευθαρσώς και επωνύμως για πρώτη φορά μετά την δημοσιοποίηση της υπόθεσης.

Όπως ξεκαθαρίζει η καταγγελία, που έγινε στις αρχές του 2020 και την επόμενη ημέρα από την καταδικαστέα συμπεριφορά, αφορά τα αδικήματα του βιασμού και της πρόκλησης σωματικής βίας.

Με τη συζήτηση περί δημοσιοποίησης του ονόματος και ανυπαρξίας προστασίας του θύματος να έχει πάρει τις διαστάσεις που επιβάλει και η προεκλογική περίοδος, η νομικός κυρία Χρονοπούλου δεν κρύβεται πίσω από το δάκτυλό της, γνωρίζοντας πολύ καλά και ως πολιτικός πώς αντιμετωπίζονται τέτοιες καταστάσεις όταν αφορούν γνωστά και δη πολιτικά πρόσωπα.

Γνώριζα, λέει, ότι αυτή η διαδικασία μπορεί να αποβεί επώδυνη για μένα και τους οικείους μου, αλλά τονίζει και αποστομώνει «Το έπραξα θεωρώντας ότι το οφείλω στον εαυτό μου, αλλά και σε κάθε γυναίκα που μπορεί να βρεθεί σε ανάλογη θέση».
ΠΗΓΗ
...
Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share