Mαντόνα: Φόρεσε αυτιά κουνελιού και γιόρτασε το Πάσχα με την οικογένειά της

Η Μαντόνα μοιράστηκε με τους θαυμαστές της στιγμές από τους εορτασμούς του Πάσχα με την οικογένειά της

Η Μαντόνα έδωσε στους θαυμαστές της μια γεύση από τους εορτασμούς του Πάσχα της οικογένειάς της καθώς φόρεσε αυτιά κουνελιού, διοργάνωσε κυνήγι αυγών και επέδειξε το γιορτινό της τραπέζι

Η 64χρονη τραγουδίστρια, φόρεσε ένα ζευγάρι ροζ και λευκά αυτιά κουνελιού καθώς έβγαλε μαζί με τα παιδιά της μια χαριτωμένη selfie, την οποία ανέβασε στα Stories της στο Instagram. Μαζί με τη Madonna τα παιδιά της Ντέιβιντ Μπάντα, 17 ετών, Μέρσι Τζέιμς, 17, και τα δίδυμα Στελ και Εστερ Τσικόνε 10 ετών εμφανίστηκαν στο αξιολάτρευτο στιγμιότυπο.

Η ποπ σταρ δημοσίευσε αποσπάσματα από το κυνήγι των πασχαλινών αυγών και το απίστευτα διακοσμημένο τραπέζι όπου αναμφίβολα απόλαυσαν ένα ιδιαίτερο δείπνο. Επίσης κοινοποίησε μια φωτογραφία με τους νικητές του κυνηγιού, που ήταν τρεις από τις κόρες της. Η μεγαλύτερη κόρη της, Λούρδη Λεόν, 26 ετών, δεν απεικονίστηκε στο στιγμιότυπο. Μαζί τους ήταν και το γαλλικό μπουλντόγκ της Mαντόνα, ονόματι Gypsy. Η σταρ και τα παιδιά της φάνηκε να περνούν υπέροχα, με τη Μέρσι και τον Ντέιβιντ να χορεύουν μαζί στην κουζίνα.

Η οικογένεια δέχτηκε επίσης επίσκεψη…από το λαγουδάκι του Πάσχα, το οποίο ήταν ντυμένο με μια φουσκωτή στολή και εντοπίστηκε να χοροπηδάει στον κήπο. Ένα στιγμιότυπο από το τραπέζι αποκάλυψε ότι ήταν στολισμένο με βάζα γεμάτα με ροζ τουλίπες και ψάθινα διακοσμητικά, τα οποία είχαν αναρτηθεί από το ταβάνι.

Φήμες λένε οτι η Μαντόνα είναι αποφασισμένη να «μοιάσει περισσότερο με τον παλιό της εαυτό» για τη sold-out περιοδεία της.. Η σταρ προφανώς έχει ορκιστεί να επιστρέψει σε μια πιο φυσική εμφάνιση αφού δέχτηκε σφοδρή κριτική για την αλλαγή της εμφάνισής της. Το μουσικό είδωλο πυροδότησε ένα κύμα φημολογίας για τις πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις αφού εθεάθη στα βραβεία Grammy 2023 τον Φεβρουάριο.

Και ενώ η ίδια έσπευσε να επικρίνει δημόσια τα επικριτικά σχόλια για την εμφάνισή της και αρνήθηκε τις φήμες για πλαστική χειρουργικ, ανώνυμες πηγές λένε οτι επηρεάστηκε βαθειά από την κριτική και λαμβάνει μέτρα για να διασφαλίσει ότι θα επιστρέψει στην πιο φυσική της κατάσταση, πριν ανέβει στη σκηνή για την πρώτη της συναυλία στις 15 Ιουλίου.

«Παρά το τι πιστεύει ο κόσμος, η κριτική για τη δραστικά διαφορετική εμφάνισή της την επηρεάζει», αποκάλυψε πηγή στο DailyMail.com, προσθέτοντας ότι η Mαντόνα αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε διαδικασίες που θα αποκαταστήσουν τη φυσική της εμφάνιση. «Βλέπει και ακούει τι λένε οι άνθρωποι για αυτήν και, για την περιοδεία, θέλει να μοιάζει περισσότερο με τον εαυτό της για τους θαυμαστές της».

Πηγή ...
Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share