Κλείνουν επ αόριστον το δρόμο της Εγνατίας προς Βέροια

Την προγραμματισμένη τους γενική συνέλευση πραγματοποίησαν χθες το βράδυ, τα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας, προκειμένου να συζητήσουν για το θέμα που προέκυψε με την “υποτιθέμενη” επίσκεψη τους στον πρωθυπουργό. Απαντώντας στην απόφαση της «Πρωτοβουλίας των αγροτών» για συνάντηση με τον πρωθυπουργό,

όπως ανακοίνωσε προ ημερών στα τηλεοπτικά κανάλια ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας, ...

ο Αγροτικός Σύλλογος τονίζει πως ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ για τους αγρότες της Αλεξάνδρειας και δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους στους δρόμους και στα μπλόκα. Στη Γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της Αλεξάνδρειας, αναφερόμενος στο θέμα ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου κ. Παναγιώτης Μεσσαλάς, τόνισε πως “κάποιοι” απο άλλα μπλόκα της Ημαθίας, χρησιμοποιούν το όνομα του Συλλόγου και των αγροτών μας εν αγνοία μας, προκειμένου να υποχωρήσουν και να διαπραγματευτούν συνάντηση στην Αθήνα. Εμάς δεν μας βρίσκει σύμφωνους αυτή η κίνηση και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας στα μπλόκα”. Καταδικάζουμε οποιαδήποτε πρωτοβουλία για συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, εαν δεν γίνουν δεκτά τα αιτήματα μας. Και αυτά είναι το ασφαλιστικό και το φορολογικό".

Οι αγρότες προαναγγέλλουν κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και σε αυτό το πλαίσιο, κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, αποφασίστηκε να κλείσουν επ αόριστον τον δρόμο προς Βέροια απο την Εγνατία οδό, στο ύψος του Νισελίου. Προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις εις βάρος των πολιτών, οι αγρότες θα αφήσουν ανοιχτή μία λωρίδα για έκτακτη ανάγκη (για ασθενοφόρα κλπ). Αξίζει να αναφέρουμε πως στο μπλόκο που βρίσκεται στον κόμβο Νησελίου, η δύναμη έχει ενισχυθεί και υπερβαίνει τα 750 τρακτέρ, ενώ συμμετέχουν απλοί πολίτες, αλλά και κτηνοτρόφοι και άλλες επαγγελματικές ομάδες της ευρύτερης περιοχής.

Via

          SenariOgrafoS.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share