Θέλετε τον πρώην να γυρίσει πάλι σ΄εσάς;

Χωρίσατε και δεν είστε καθόλου καλά μακριά του; Τον θέλετε πίσω; Ψυχραιμία. Μπορεί να γυρίσει πίσω. Αρκεί να το χειριστείτε σωστά... Ακολουθείστε 9 συμβουλές μας και το πρόσωπο θα έρθει και πάλι στην αγκαλιά σας.

Δώστε του χώρο. Μην τον βομβαρδίζετε με μηνύματα και τηλέφωνα. Αφήστε τον να σκεφτεί και να τον κάνετε να σας νοσταλγήσειΚάντε δουλειά με τον εαυτό σας. Αναγνωρίστε τα λάθη σας και γίνετε καλύτερη πάνω απ΄όλα για εσάς. Μην τον κατηγορείτε και μην χρεώνετε όλη την την αποτυχία της σχέσης σε εκείνονΝτυθείτε σαν να σας παρακολουθεί paparazzi. Να είστε περιποιημένη όλες τις ώρες. Ανανεώστε την γκαρνταρόμπα και την εμφάνισή σαςΜόλις τον συναντήσετε μην ανοίξετε τα χαρτιά σας. Για παράδειγμα μην του πείτε για τις μοναχικές νύχτες που περάσατε μακριά του. Να είστε αινιγματικήΠροσπαθήστε σε αυτό το διάστημα να μην βρεθείτε μαζί του ερωτικά. Μην κάνετε τα πράγματα «εύκολα» για εκείνονΓίνετε απρόβλεπτη. Είναι κάτι που θα τον κάνει να πιστέψει πως η ζωή σας είναι πολύ ενδιαφέρουσα και προχωράτε μπροστά και χωρίς εκείνονΝα είστε αστεία και να τον φλερτάρετε. Αν θέλετε να τον κάνετε να επιστρέψει, μην παίρνετε τα πράγματα πολύ σοβαρά. Σε κανέναν δεν αρέσει κάτι τέτοιο. Ξεκινήστε και πάλι το φλερτ μαζί του. Έχουν και οι άντρες ανάγκη από κομπλιμένταΠαραδεχτείτε τα λάθη σας, χωρίς να ζητήσετε δεύτερη ευκαιρία.

Μην αρχίσετε τα κλάματα και αμέσως μετά την εξομολόγησή σας επιστρέψτε σε flirty διάθεση(Όταν με το καλό γυρίσει, δείξτε τον καλύτερό σας εαυτό. Και να μην πετύχει η συνταγή, θα νιώθετε καλά με τον εαυτό σας και θα είστε έτοιμη να προχωρήσετε παρακάτω). Πηγή

Via

          SenariOgrafoS.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share