6 άγραφοι κανόνες για τις αντρικές τουαλέτες

Οι ανδρικές δημόσιες τουαλέτες είναι ένα μέρος που προκαλεί σύγχυση...

Πολλές φορές η μυρωδιά δεν είναι και τόσο ευχάριστη, ενώ η καθαριότητα είναι κάτω του μετρίου. Υπάρχουν όμως και κάποιοι άγραφοι κανόνες τους οποίους πρέπει να ακολουθείς.

Ποιο ουρητήριο χρησιμοποιείτε;

Αν το δωμάτιο είναι άδειο, τότε αυτό είναι εύκολο. Χρησιμοποιείτε το ουρητήριο που βρίσκεται στην άκρη. Αν είστε ο δεύτερος που βρίσκεται στο δωμάτιο εκείνη τη στιγμή, χρησιμοποιείται αυτό που βρίσκεται… στο άλλο άκρο. Αν και τα δύο άκρα στη σειρά των ουρητηρίων είναι πιασμένα, χρησιμοποιήστε ένα που βρίσκεται στη μέση.

Αν πρέπει οπωσδήποτε να πάτε σε τότε ο παρακάτω κανόνας είναι ακόμα πιο σημαντικός.

Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια και μην μιλάτε

Κοιτάξτε ευθεία όσο το δυνατόν περισσότερο. Επίσης, μην κοιτάξετε κάποιο άλλο άτομο, όταν αυτό μπει μέσα. Επίσης αν είναι αναγκαστικό να κοιτάξετε προς το μέρος κάποιου άλλου, προσέχετε που… στοχεύετε με το βλέμμα σας. Επίσης θα ήταν καλύτερο να μην μιλάτε σε όση διάρκεια παραμείνετε μέσα στην τουαλέτα.

Πλένετε τα χέρια σας;

Ναι, αν κάποιος άλλος είναι εκεί. Μην παριστάνετε ότι… τα πλένετε κάθε φορά. Η αλήθεια είναι ότι δεν το κάνετε!

Μη σφυρίζετε ή τραγουδάτε

Δεν είστε στο σπίτι σας. Το να τραγουδά ή να σφυρίζει κάποιος είναι πολύ ενοχλητικό. Και σίγουρα μην το κάνετε σε έναν θάλαμο που είναι βρώμικος. Αυτό είναι ακόμα πιο περίεργο.

Μην πληκτρολογείτε μηνύματα μέσα στο ουρητήριο

Μην το κάνετε αν δεν θέλετε να λερώσετε το κινητό σας. Ένας επίσης άγραφος κανόνας λέει ότι αν το επιχειρήσετε μπορεί να σας πέσει κάτω. Είναι επιπλέον παράξενο να γράφετε ένα κείμενο στους φίλους σας, την ώρα που κουμπώνετε το παντελόνι σας.

Μην ξεκουμπώνεστε πριν μπείτε στο ουρητήριο

Αυτό κανονικά είναι αυτονόητο. Οφείλουμε πάντως να σημειώσουμε ότι πρέπει να μπείτε στο δωμάτιο για να ξεκουμπωθείτε. Οτιδήποτε άλλο είναι… περίεργο. Το ίδιο ισχυεί και βγαίνοντας.

Χρησιμοποιείστε τον καθρέφτη με μέτρο

Δεν είστε κοπέλα. Δεν έχετε πολύ χρόνο για αυτό. Μια γρήγορη ματιά για να βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά σας δεν είναι ανακατωμένα και είστε μια χαρά. Μην περάσετε… χρόνια μπροστά στον καθρέφτη. Επίσης μην ελέγξετε την πρόοδο… που κάνατε στο γυμναστήριο εκεί.

Via

          SenariOgrafoS.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share