Η Άννα Φόνσου είπε όλη την αλήθεια για τον Γιώργο Μαρίνο!

Στο περιοδικό People παραχώρησε συνέντευξη η Άννα Φόνσου και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον... Γιώργο Μαρίνο, ο οποίος φιλοξενήθηκε για ένα διάστημα στο σπίτι του ηθοποιού.

«Γράφτηκαν πολλά που δεν ισχύουν. Ο Γιώργος δεν ξέμεινε από χρήματα. Γι' αυτό, όταν χρειάστηκε, πήγε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, στην πρώτη θέση. Το πρόβλημα ήταν και είναι διαφορετικό: Η μοναξιά. Κάνοντας απολογισμό της ζωής του, είδε ότι πολλοί τον εκμεταλλεύτηκαν. Αυτό του στοίχισε πολύ», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Η ίδια, ωστόσο, επεσήμανε πως δεν ήταν φίλη με τον Γιώργο Μαρίνο πριν από την περιπέτεια με την υγεία του, λέγοντας «Ούτε που γνωριζόμασταν. Μάλιστα, στην αρχή μιλήσαμε στον πληθυντικό. Εγώ τον πλησίασα γιατί θέλησα να του συμπαρασταθώ. Έμεινε δύο μήνες στο Σπίτι και είχε την ευκαιρία να βάλει τις σκέψεις του σε τάξη. Μετά πήγε σε έναν υπερπολυτελή οίκο ευγηρίας και έμεινε ένα διάστημα γιατί είχε ανάγκη από ψυχολόγο».

Αναφορικά με την κατάσταση του ηθοποιού σήμερα, αποκάλυψε «Ζει σε ένα ωραίο σπίτι και τον φροντίζει μια κυρία. Έχει κάνει τις επιλογές του για το ποια άτομα θα συναντάει και ποια όχι. Κι έχει αυτό το δικαίωμα. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Εμείς μιλάμε συχνά. Θέλω, μάλιστα, να τον ευχαριστήσω και μέσω του People, γιατί μου έστειλε όλα τα ρούχα που φορούσε στις πίστες και στο θέατρο για να τα τοποθετήσουμε στο βεστιάριο που φτιάχνουμε στο Σπίτι. Φυσικά θα τα βάλουμε σε εξέχουσα θέση».

Via

          SenariOgrafoS.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share