Αίγιο: Έπιασαν φυγόποινο δράστη που είχε διαπράξει ληστεία με τραυματισμό

Επί τέσσερα χρόνια κατάφερνε να αναπνέει αέρα ελευθερίας ένας νεαρός τσιγγάνος, που

είχε καταδικαστεί τρεις φορές σε βαριές ποινές για σοβαρά αδικήματα τα οποία διέπραξε όταν ήταν ακόμη ανήλικος! Όμως, τελικά δεν απέφυγε…

τη σύλληψη από αστυνομικούς της Ασφαλείας.

Τα ίχνη του 20χρονου σήμερα τσιγγάνου εντοπίστηκαν στο Αίγιο όπου συνελήφθη όταν διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις με ποινή κάθειρξης 11 ετών και 15 μηνών για ληστεία και επικίνδυνη σωματική βλάβη που είχε διαπράξει στα 16 του χρόνια το 2011 στα Τσουκαλέικα Πατρών και για μια κλοπή που είχε διαπράξει στην Αμαλιάδα! Ο 20χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου που διέταξε την εκτέλεση των αποφάσεων. Συνολική ποινή φυλάκισης 83 μηνών εκκρεμούσε σε βάρος ενός 40χρονου, μετά τις τρεις καταδικαστικές αποφάσεις που είχε στην «πλάτη» του για παράβαση του νόμου περί επιταγών, μη καταβολή χρεών στο Δημόσιο και λαθρεμπορία. Ο φυγόποινος συνελήφθη στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Ένταλμα σύλληψης για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής είχε εκδοθεί σε βάρος ενός 55χρονου από την ανακρίτρια Κατερίνης, με αποτέλεσμα να συλληφθεί στην πόλη από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Ο δράστης κρατείται ώσπου να ετοιμάσει την απολογία του.

Via

          SenariOgrafoS.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share