Τροχαίο στο Περιστέρι: «Ίσως και να δολοφόνησαν τον γιο μου»

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, 8/2/2015, και είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο δύο μοτοσικλετιστών στην Αερογέφυρα της Λεωφόρου Αθηνών στο Περιστέρι.

Έχουν…

περάσει δέκα μέρες και ακόμα δεν έχουν διασταυρωθεί τα στοιχεία προκειμένου να πουν στους γονείς του 26χρονου Γιάννη Μανιεδάκη κάτω υπό ποιες συνθήκες έγινε το τραγικό περιστατικό. Στο ίδιο τροχαίο δυστύχημα έχασε τη ζωή του και ένας 45χρονος μοτοσικλετιστής, πατέρας δύο παιδιών.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Γιάννη Μανιεδάκη μιλά στο protοthema.gr και αναφέρει πως τον γιο του ίσως και να τον δολοφόνησαν αφού σύμφωνα με τον ίδιο πολλά πράγματα δεν εξηγούνται. Πιστεύω ότι το τροχαίο ήταν σκόπιμο καθώς το σημείο που τράκαρε η μηχανή του γιου μου, είναι το μοναδικό σημείο που μπορούσε να τρακάρει επάνω σε όχημα, δεν μπορεί πουθενά αλλού γιατί θα το είχε αντιληφθεί. Ο γιος μου ήταν πολύ ικανός οδηγός» λέει μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο Κωνσταντίνος Μανιεδάκης πατέρας του 26χρονου μοτοσικλετιστή.

Και συνεχίζει με πόνο καρδιάς: «Πιστεύω ότι στο συγκεκριμένο σημείο που έγινε το δυστύχημα, κάποιοι των παραφύλαγαν και έκαναν ζημιά. Είναι και το σημείο τέτοιο που σίγουρα έχει γίνει κάτι τέτοιο καθώς είναι τυφλό».

Μάλιστα ο ίδιος κάνει λόγο για παλιές υποθέσεις της οικογένειας καθώς λόγω της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, όπως αναφέρει, είχε πέσει θύμα εξαπάτησης χάνοντας αρκετά χρήματα από το οικογενειακό εργοστάσιο που διατηρούσαν με την επωνυμία «Αφοί Μανιεδάκης».

Η εταιρία μας, Αφοί Μανιεδάκη, έφτιαχνε εξαρτήματα για τους δρόμους. Στο τέλος η εταιρία δεν πήγαινε καλά, αναδουλειές βλέπετε» αναφέρει στο

ο κ. Μανιεδάκης. Υποψία, κοιτάξτε όσον αφορά στα οικονομικά εγώ δεν δανείστηκα ποτέ μου από κανέναν ούτε ένα ευρώ, δεν μου αρέσουν αυτά. Ίσως μου έριξαν κάποιους άλλους για να ρίξουν την ευθύνη σε μένα… Οικονομικά έχουν κάνει μεγάλο κακό σε εμάς. Η εταιρία πήγαινε καλά και κάναμε 100 τόνους χυτά την εβδομάδα»… Αυτό που θέλω είναι η δικαίωση και εάν κάποιος μπορεί να βοηθήσει ας επικοινωνήσει με την τροχαία ή και μαζί μας προκειμένου να διαλευκανθεί ο θάνατος του παιδιού μου, τίποτα άλλο» είπε εμφανώς συγκινημένος ο απαρηγόρητος πατέρας.

Via

          SenariOgrafoS.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share