Λειτουργίες του iPhone που ίσως δεν τις γνωρίζατε

Το iPhone έχει γίνει κομμάτι του είναι σας. Και ενώ αισθάνεστε γυμνοί χωρίς αυτό τον μικρό υπολογιστή, πραγματικά δεν το ξέρετε τόσο καλά…

όσο νομίζετε!

Τα iPhones είναι εξαιρετικά ισχυρά, και οι άνθρωποι που σχεδίασαν τα iOS ξέρουν τι κάνουν. 1. Η αγαπημένη Σίρι μπορεί αν σας πει…ποιο αεροπλάνο πετά από πάνω σας.

2. Μπορεί επίσης να σας διαβάσει τα μέιλ σας. 3. Να κλείσετε όλες τις εφαρμογές ταυτόχρονα μόνο με ένα κουμπί. Απλά πηγαίνετε Settings-General-Restrictions, Enable Restrictions και ρολάρετε προς τα κάτω για να καταργήσετε όλα τα ανοιχτά App. 4. Μπορείτε να διορθώσετε τη Σίρι αν προφέρει λάθος το όνομά σας.

5. Χρησιμοποιείστε χρονόμετρο για να απενεργοποιήσετε τη μουσική, χωρίς να «καίτε» την μπαταρία του τηλεφώνου όλο το βράδυ. 6. Μπορείτε να έχετε τα χέρια σας ελεύθερα, απλά ενεργοποιώντας την υπηρεσία «Γειά σου Σίρι», ώστε να της δίνετε εντολές.

7. Βγάλτε φωτογραφίες με τα κουμπιά έντασης φωνής, χωρίς να αγγίζετε την οθόνη. 8. Σας κούρασαν τα πολλά χρώματα; Δοκιμάστε τις…αποχρώσεις του γκρι που είναι και της μόδας!

9. Δοκιμάστε το «undo» αντί για το οριστικό «delete». 10. Να βλέπετε την ώρα αποστολής/λήψης των iMessages. 11. Να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο ημερολόγιο. Απλά γυρίστε τη συσκευή οριζόντια για να επεκτείνετε την εφαρμογή Calendar.

12. Κάντε οικονομία στη μπαταρία σας με το Flight Mode. 13. Να τραβήξετε φωτογραφία μέσω handsfree! Απλά πατήστε το κουμπί που διαθέτουν τα ακουστικά σας. 14. Να κάνετε τη συσκευή…αλφάδι. Αν θέλετε να διαπιστώσετε κατά πόσο είναι ευθύ ένα συγκεκριμένο επίπεδο, χρησιμοποιείστε την εφαρμογή της πυξίδας. 15. Να κάνετε αντιστοίχιση δόνησης αντί για αντιστοίχηση ήχου.

Via

          SenariOgrafoS.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share