Τι συζήτησαν Μητσοτάκης – Αβραμόπουλος

Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του προέδρου της ΝΔ με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο. Τι δήλωσαν μπροστά στις κάμερες. Το προσφυγικό ζήτημα και ο τρόπος με τον οποίο η Τουρκία φέρνει εις πέρας τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του νέου προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης των δύο αντρών, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του κ. Μητσοτάκη στη Βουλή, ο κ. Αβραμόπουλος συνεχάρη τον νέο πρόεδρο της «γαλάζιας» παράταξης για την εκλογή του.Από την πλευρά του, ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε το ενδιαφέρον του για το προσφυγικό ζήτημα. «Θα έχουμε μια ευκαιρία να συζητήσουμε ένα θέμα που απασχολεί όλη την Ευρώπη και την Ελλάδα» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, και συνέχισε: «Θα ήθελα να ενημερωθώ και για τον τρόπο με τον οποίο η Τουρκία αντιμετωπίζει το ζήτημα».

Η συνάντηση διεξήχθη σε θερμό κλίμα, όπως φάνηκε από την υποδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Δημήτρη Αβραμόπουλο και τις δηλώσεις τους μπροστά στις κάμερες. Εν αναμονή των νέων αντιπροέδρων στη ΝΔ Τη Δευτέρα κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινωθούν και οι νέοι αντιπρόεδροι του κόμματος. Πληροφορίες θέλουν τις θέσεις να αναλαμβάνουν οι κκ. Αδωνις Γεωργιάδης και Κωστής Χατζηδάκης,ενώ μέσα στην εβδομάδα θα κλείσουν και οι θέσεις των τομεαρχών. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιθυμεί να κλείσει άμεσα όσες εκκρεμότητες υπάρχουν όσον αφορά τα εσωκομματικά,ενώ οι μεγάλες και ριζικές αλλαγές αναμένονται στο Συνέδριο που θα γίνει μέσα στην άνοιξη. Τις επόμενες μέρες αναμένεται,παράλληλα,να ανακοινωθεί και η πρόταση της ΝΔ για το ασφαλιστικό.

Via

          SenariOgrafoS.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share