Κιμ Καρντάσιαν: Η ομιλία στο Χάρβαρντ και οι αντιδράσεις

Η ομιλία της Κιμ Καρντάσιαν στο Χάρβαρντ αφορούσε την επιτυχία της εταιρείας της από το 2019 έως σήμερα. Ωστόσο, αρκετοί ήταν αυτοί που αντέδρασαν 

Η Κιμ Καρντάσιαν ξεκίνησε την πορεία της ως βοηθός της Πάρις Χίλτον, όμως δεν χρειάστηκε πολλά χρόνια για να γίνει μια από τις πιο γνωστές Instagrammers παγκοσμίως.

Η 41χρονη Κιμ Καρντάσιαν είναι μία από τις πιο πλούσιες επιχειρηματίες, αφού η περιουσία της ξεπερνά τα 1,8 δισ. δολάρια και η αξία της εταιρείας της υπολογίζεται στα 3,2 δισ. δολάρια. Τώρα, όμως, η κίνησή της να μιλήσει στο Χάρβαρντ προκάλεσε αντιδράσεις.

Η ομιλία της Κιμ Καρντάσιαν στο Χάρβαρντ αφορούσε την επιτυχία της εταιρείας της από το 2019 έως σήμερα. Η Κιμ Καρντάσιαν, μάλιστα, μοιράστηκε στα social media τη διάλεξη που έδωσε μέσα από διάφορες φωτογραφίες της και στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε χαρακτηριστικά: «Μίλησα στο Harvard στο πλαίσιο του μαθήματος ‘HBS Moving Beyond DTC’. H εργασία της τάξης ήταν για το SKIMS οπότε η συνεργάτης μου, Jens, και εγώ μιλήσαμε για το marketing της εταιρείας, τις προκλήσεις και τις μεγάλες επιτυχίες μας. Είμαι πολύ περήφανη για την SKIMS και η σκέψη ότι αυτό θα είναι μέρος μαθήματος στο Harvard είναι απλά τρελό».

HTTPS://WWW.INSTAGRAM.COM/P/CNSJX9QSJF5/?UTM_SOURCE=IG_EMBED&UTM_CAMPAIGN=LOADING

Το γεγονός ότι η Κιμ Καρντάσιαν έλαβε πρόσκληση να μιλήσει σε ένα πανεπιστήμιο της κλάσης του Χάρβαρντ, πορκάλεσε αντιδράσεις.

«Είναι τρελό. Το Χάρβαρντ θα έπρεπε να ντρέπεται», «Το Χάρβαρντ έριξε το επίπεδό του», «Σε δέχτηκαν μόνο και μόνο επειδή είσαι η Κιμ Καρντάσιαν» ήταν μερικά από τα σχόλια κάτω από τη δημοσίευσή της.

Πηγή ...
Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share