HΠΑ: Νεκρό στα 27 του το μοντέλο Jeremy Ruehlemann – Θρήνος στον κόσμο της μόδας

ΗΠΑ: Ο Jeremy Ruehlemann, γνωστό μοντέλο και πρόσωπο του σχεδιαστή «Siriano» πέθανε σε ηλικία 27 ετών. Η αιτία θανάτου του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή

Ο Jeremy Ruehlemann έφυγε απο τη ζωή σε ηλικία 27 ετών και ο χώρος της μόδας έσπευσε να τον αποχαιρετίσει με συγκινητικές αναρτήσεις και αφιερώματα στη σύντομη ζωή και το έργο του. Ο σχεδιαστής μόδας Christian Siriano που θεωρούσε το Ruehlemann ένα απο τα καλύτερα μοντέλα του μοιράστηκε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram την Κυριακή.

«Δεν έχω δημοσιεύσει ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά το να χάσεις έναν φίλο που ήταν τόσο όμορφη ψυχή είναι πολύ δύσκολο», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης, συνοδεύοντάς την απο μία σειρά φωτογραφιών. «Αυτό είναι για τον Τζέρεμι, τον πιο όμορφο άντρα που έδωσε τόση αγάπη σε όλους όσους γνώρισε». «Με ενέπνευσε και θα τον αγαπώ για πάντα» πρόσθεσε.

HTTPS://WWW.INSTAGRAM.COM/P/CNUMPWNOQJU/?UTM_SOURCE=IG_EMBED&UTM_CAMPAIGN=LOADING

Και κατέληξε: «Στέλνω όλη μου την αγάπη στην οικογένεια και τους φίλους του που έχασαν κάποιον τόσο ξεχωριστό. Ξέρω ότι θα συναντηθούμε ξανά μια μέρα, αλλά αυτή τη στιγμή θέλω απλώς να τον αγκαλιάσω. Καλά ξεκούραση J σε αγαπάμε όλοι πολύ! Στείλτε αγάπη στην οικογένειά του σήμερα παρακαλώ».

Το βιογραφικό του Ruehlemann στο LinkedIn έδειξε ότι παρακολούθησε το Πανεπιστήμιο Rowan από το 2013-2017, όπου όπως είπε «ερωτεύτηκε την ψυχολογία και την κατανόηση του πώς λειτουργούν τα ανθρώπινα όντα διανοητικά και συναισθηματικά». Καταγόταν από το Mahwah του Νιου Τζέρσεϊ ,εργάστηκε ως σύμβουλος και σπούδασε ψυχολογία πριν κάνει καριέρα στο μόντελινγκ.

Έκτοτε έχει περπατήσει σε πολλές από τις πασαρέλες του Siriano και έχει κάνει μοντέλο για μάρκες και σχεδιαστές όπως οι John Varvatos, Joseph Abboud, Superdry, Macy’s, Zara, Nick Graham και Atelier Cillian. Το ανερχόμενο αστέρι εμφανίστηκε επίσης στο GQ και στο Playhaus Magazine και συνεργάστηκε με τις φίρμες Superdry και Perry Ellis.

HTTPS://WWW.INSTAGRAM.COM/P/CNPKYM1OU4E/?UTM_SOURCE=IG_EMBED&UTM_CAMPAIGN=LOADING

Η τελευταία ανάρτηση του Ruehlemann στο Instagram ήταν μια εικόνα από τα παρασκήνια από μια φωτογράφιση με την επωνυμία Tommy Hilfiger, με λεζάντα «Bts with Tommy». Μετά την είδηση του θανάτου του μοντέλου, ο μικρότερος αδερφός του Hilfiger, Andy Hilfiger, έγραψε «Λυπάμαι», ακολουθούμενο από ένα emoji μεχέρια που προσεύχονται.

Τα social media γέμισαν αφιερώματα στο μοντέλο, μετά την είδηση του θανάτου του. Ο διάσημος καλλιτέχνης μακιγιάζ Hung Vanngo θρήνησε τον θάνατό του στο Instagram, γράφοντας ότι τον διέλυσε η είδηση. «Προκαλούσε τόσο μεγάλη επιρροή σε όλους όσους συνάντησε», έγραψε.

«Σε αυτόν τον κλάδο συναντάς πολλούς ανθρώπους, αλλά ήταν από εκείνους τους ανθρώπους που ακόμα κι αν τον συναντούσες μια φορά θα είχε ένα κομμάτι της καρδιάς σου για πάντα. Η ομάδα μου και εγώ σε αγαπάμε και αγαπάμε τον χρόνο που περάσαμε δουλεύοντας μαζί του. Πραγματικός φίλος, θα σε αγαπάμε και θα σε θυμόμαστε για πάντα. RIP Jeremy.»

HTTPS://WWW.INSTAGRAM.COM/P/CNPKYM1OU4E/?UTM_SOURCE=IG_EMBED&UTM_CAMPAIGN=LOADING

Ο Creative Director της Halston, Ken Downing, έγραψε: «Αντίο Sweet Jeremy. R. I. P. Jeremy Ruehlemann. Αγάπη στην οικογένειά σου που λάτρεψες, όσο σε αγαπούν και σε λάτρεψαν. Moυ ράγισες την καρδιά ». Ο παιδικός φίλος του Ruehlemann, Gianni Simpson, δημοσίευσε ένα αφιέρωμα στο Facebook, όπου μοιράστηκε αναμνήσεις από τον χρόνο τους μαζί.

«(…) Ήμασταν αμέσως αχώριστοι και δεθήκαμε και οι δύο στο live μας για μουσική, αθλήματα, τατουάζ μόδας κ.λπ. Μεγαλώναμε μαζί κάθε καλοκαίρι για 2 χρόνια μετά και τηλεφωνούσαμε ο ένας στον άλλον για οτιδήποτε. (..). Σε αγαπώ για πάντα και η είδηση ότι έφυγες πραγματικά μου ράγισε την καρδιά. Θα είσαι για πάντα στην καρδιά μου! Από τον μεγάλο σου αδερφό σε αγαπώ».

Πηγή ...
Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share