Εμφανίστηκε ο συζυγοκτόνος της Χαλκιδικής μαζί με το παιδί

Νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση της εξαφάνισης του 35χρονου, ο οποίος δολοφόνησε την σύζυγό του και άρπαξε τον 4χρονο γιο τους. Με ποιον συναντήθηκε; Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση με τον συζυγοκτόνο της Χαλκιδικής, ο οποίος αφού σκότωσε την σύζυγό του

άρπαξε τον μικρότερο γιο τους και εξαφανίστηκε. Ο 35χρονος, λίγα 24ωρα μετά το φονικό επικοινώνησε με τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια. Ο κ. Κούγιας μίλησε στον ΑΝΤ1 για την συνάντηση που είχε με τον Τζέημς Κλοντ Λέσι. Συγκεκριμένα είπε πως ο 35χρονος του τηλεφώνησε τρεις ημέρες μετά το συμβάν και ζήτησε να τον συναντήσει. Όπως είπε ο γνωστός ποινικολόγος, αμέσως έφυγε από την Λακωνία όπου βρισκόταν για δικαστική υπόθεση.

Τελικά, τον συνάντησε στην περιοχή Βαρέα Μεγάρων και του είπε ότι προϋπόθεση για να αναλάβει την υπόθεση του είναι να επιστρέψει στην οικογένειά του το παιδί, το οποίο ήταν μαζί του. Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια ο Τζέημς Κλοντ Λέσι του είπε ότι θα το σκεφτεί και θα του απαντήσει. «Από τότε δεν έχει μιλήσει ξανά μαζί μου», ανέφερε ο κ. Κούγιας. Σήμερα Κυριακή συμπληρώνονται έντεκα ημέρες από τότε που ο Τζέημς Κλοντ Λέσι δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγό του και διέφυγε από την Ορμύλια Χαλκιδικής αρπάζοντας τον μικρότερο γιο τους. Για τον εντοπισμό του 4χρονου Φοίβου έχει ενεργοποιήσει την διαδικασία του Amber Alert.

Via

          SenariOgrafoS.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share